Шампионът на България и действащ носител на Купата на България Хебър

...
Шампионът на България и действащ носител на Купата на България Хебър
Коментари Харесай

Камило Плачи: Началото на един турнир никога не е лесно

Шампионът на България и настоящ притежател на Купата на България Хебър (Пазарджик) се класира на полуфинал на Money+ Купа България 2023, откакто надигра изрично Черно море (Варна) с 3:0 гейма в третия четвъртфинален конфликт от конкуренцията, изигран в зала " Васил Левски " в Пазарджик.

Ето какво сподели след мача старши треньорът Камило Плачи:
 Шампионът Хебър на полуфинал на Money+ Купа България след чист триумф против Черно море Шампионът Хебър на полуфинал на Money+ Купа България след чист триумф против Черно море
" Целта беше да победим в първия мач и успяхме. Началото на един шампионат в никакъв случай не е елементарно, значимо е по какъв начин е приключил мачът, не по какъв начин е почнал. И трите тимове, които се класираха на полуфинали досега, са мощни, имат опция да вземат Купата. Но ние желаеме да я спечелим. За да го създадем, би трябвало да победим и в полуфинала на следващия ден. "
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Не мога да предпочитам, ще изчакаме да свърши мачът и ще забележим против кой ще се надигнем ", сподели още експертът.

Снимки: NVL/Startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР